44

Komentari (44)

EdwinPol
Kakva glupost, da igraci igraju u ritmu srijeda - subota svaka tri dana po najvecim vrelinama tokom ljeta. Trebao bi se oglasiti sindikat fudbalera. Ovo je narusavanje ljudskih prava. Ovo samo moze past napamet ovima sa sportsport i onima iz zvornicke.
Adohordas
Volio bi da se nastavi prvenstvo,samo zbog Borca da izgube to 4 mjesto a izhubili bi sigurno jer je i pritisak na njima sad...A i iako sam navijac Sarajeva realno nebi bilo ok da se ovako titula osvoji,nebitno ko je u pitanju i ko god da je prvi nebi bilo realno...uostalom sta ce nam titula na guzove osvojena ako odemo u evropu i popusimo 5 komada..Nadam se da cemo nastaviti ligu i da cemo na posten nacin je osvojiti.
hzsg
He, he , he, ma kad sam procitao naslov pomislih da je zeljkan napokon predao uplatnicu kojim ce dokazati da je na vrijeme uplatio novac Slavki Petrovicu sto mi duguju. Kad ono oni kao nesto predlazu......, oj majko moja...
LeonBenko
Koliko ste zapeli da igrate mogli bi i bez evrope ostat ako se pocne igrat
milanovac
Samo dvije opcije, ili nastaviti do kraja, ili prekinuti
Kasikara
Zeljo ima kapacitet da Sarajevu uvali sledeci put 6 komada..
Premier
Mani
Citati komentare pitara kako se odupiru od apsolutno svakog prijedloga za nastavak lige, je presmijesno. Oni bi se karali, a da im ne udje :D Tolika vas je prpa uhvatila da se to ne može opisati. "**** fudbal, daj kantu" :D
Ende
Ne ne neee... svi smo mi za igranje ali SVIH 11 KOLA do kraja. Ili tako ili je prvak onaj tim koji je nakon 22 kola gdje je SVAKO SA SVAKIM ODIGRAO 2 PUTA skupio NAAAAJVISE BODOVA !!! Pozdravcic
Rivaldo
Apsulutno svakog? Ili igraj do kraja, ili prekidaj. Nikakve skracene lige. Znamo svi da je skracenje lige cilj onoj ekipi koja nema para, ina najstarije igrace i najmanji brij igraca koji kandiduju za prvih 11. Bas me zanima kako bi starci iz Zelje izgledali u ritmu srijeda-subota, po ljetnim vrucinama.
Bulle
Neznam sta bi trebale lige petice zabranit jbt toliki broj oboljelih kod nas ovi se boje svoje sjene. Sta ih imas cekat postavi datum i igraj bez publike i zdravo.
cigo
Al se trude ljudi iz zvornicke, da su ovako vrijedno radili ranije ne bi se morali danas bojati kako ce fk Sarajevo uzet titulu a oni godinama nista. Ili ce se igrat ili nece, kakve ba 3 grupe cirkusi
E.Car
Najjači prijedlog!!!! Potpisujem odmah. Pa prsa u prsa. Šta je bojiš se!!!! Baš to nam i treba.
cigo
Prijatelju liga je liga, nije igranje fife
E.Car
Pa jesmo li mi mjere uveli???? Moraš se prilagoditi da se sve dovede do kraja pošteno. Ako ste bolji i budete ispred nas na kraju ČESTITAM i idemo dalje.
Uranija
@E.Car možemo se mi i plisati ili odigrati dva kola ras-par-diša. Samo da vi budete zadovoljni, Francuska objavila kraj prvenstva a kod nas je to kao nepojmljivo. Muda grickajte i ne morate ni čestitati, nismo mi krivi što je svijet ‘nasjeo’ na coronu pa je sve stalo. Ako ćemo igrati onda normalno do kraja a ako ne onda ćete dobiti plaketu za ova dva derbija i to je to.hahahaha kako ste smiješni mitomani moji lijepi
E.Car
Francuska objavila prekid i Belgija i Holandija. I ko još? Ostatak evrope, 49 zemalja igra. Bundesliga večeras počinje. Susjedi koji su gore prošli počinju igraju takođe, samo se kod nas štima onako kako kome odgovara. Igraj jer se može igrati.
Uranija
Halo ba, onda se fino spremite pa pravac Banja Luka, povjerovali ste vašem omraženom liku od prošle godine petrović prasetu pa ste pomislili da FK Sarajevo ima utjecaj na nastavak sezone, medjutim nije tako na vašu veliku žalost. Ako se nastavi bujrum ako ne, onda se zna ko je prvak i nema potrebe za kmečanjem
Kosevomanijaci
Haha sto su se usrali ako se nastavi Pl
E.Car
Sve vidim. Baš želite da se prvenstvo nastavi.
gameon
Novi prvak je sa koseva,kako god okrenes...aa konama neka diploma da su pobijedili prvaka dva puta
manijaci_____
Francuska je zavrsila jer je 20 bodova razlike
EdwinPol
Kakva glupost, da igraci igraju u ritmu srijeda - subota svaka tri dana po najvecim vrelinama tokom ljeta. Trebao bi se oglasiti sindikat fudbalera. Ovo je narusavanje ljudskih prava. Ovo samo moze past napamet ovima sa sportsport i onima iz zvornicke.
user1582302321
Strah pitare da Zeljo ne osvoji duplu krunu jer se bori na dva fronta. Vidio bi njihov stav da se kojim slucajem Zeljo nasao na prvom mjestu.
ludilobrale
Zar ti stvarno misliš da Zeljo ima kapacitet za titulu plate nema od Januara samo ona fiirma uz Konjica daje puni iznos sponzorstva ostali svi prepolovi stanje je haoticno. Sarajevo ima listu pojačanja a Želio gleda kako i ovo zadržat. .
user1582302321
pa da bi imali platit igracima mora se sezona nastaviti, tv prava, sponzori. Ne samo Zeljo nego 80% lige, Sarajevo ne zeli jer bi imali dobre pare od lige prvaka. Nije fer.
SarajevoFC
Evo strah nas je koliko i Zvijezde 09. Uprava vam prodaje šuplju da je za nastavak a boga moli da se ne nastavi. Predstava za javnost i šupljoglave košpicare. Da se nastavi ne biste imali ni minimalne šanse, ovi malo pametniji skretničari su svjesni toga. Nego čuvajte to drugo mjesto i hvalite se da ste odmah iza nas. Pozdrav sa vrha.
user1582302321
kako vas nece biti strah, pregazili vas u dva derbija hahah pozdrav izbjeglice :)
Kosevomanijaci
Haha ludilobrate pa ti vise pratis Zeljuu nego torpedo haha probaj ga naci pod fk Sarajevo
Ende
Sreco... od kada ste zedni titule. A mi AKTUELNI PRVACI i ponovo prvaci :) Neka se ova nocna mora za malog zelju zavrsi :)
E.Car
Zašto moramo čekati ekipe iz RS-a do 01.07 da bi počeli sa utakmicama. U federaciji možemo početi igrati i prije. A utakmice koje se moraju igrati na teritoriji manjeg entiteta ostaviti za juli. Lakše je to rasporediti tako nego sve nabacati.
DaRepliciram
Hahahahahahahaha novi prvak je sa Koševa, kone biće diploma za derbije :)
manijaci1987
Kakve ti komplekse od Zelje imas, pa brate napisi nesto vezano za svoj klub a ne da ti je ime vezano za Zeljinu skupstinu... Veliki pozdrav :D
user1582302321
pa raznijeli ih u dva derbija kako nece imat komplekse haha
SarajevoFC
Vi ste zadnji koji bi trebali tražiti da se prvenstvo nastavi? Drugo mjesto vam je plafon. Dvaput ste nas dobili zaredom, desilo se čudo, pa šta? SVE vam se poklopilo, naša loša forma, više od pola tima povrijedjeno i BOJKOT Husrefa. Napalili ste se ko da igrate protiv Barse. I sami ste svjesni da se to više nikad ne može ponoviti. Sarajevo je novi/stari prvak a vi košpicari nam ga podudlajte. Pozdrav sa vrha.
ludilobrale
Ako vam ne odgovara da se završi ovako i ako je trokruzni sistem vjerujem da znaš šta to znači i šta tu ima neregularno . Možeš li mi molim te objasniti kako može da bilo koji klub traži titulu od saveza koji u to vrijeme nije postojao. Zvezda dobila titulu postojao savez i Hajduk isto tako. Ako nama ne može ovo ako po vama ne smisla kako tražit titulu od nekoga ko nije postojao.
manijaci1987
Desilo se cudo pa vas dva puta razvalili... Samo priznaj da smo bolji, lakse ce ti biti hahahhaha
Ende
Pa jado ni u jednoj utakmici kompletni mismo bili... ali sreca, bilo je jos 20 kola da vam dokazemo da niste ni blizu. Po tvojoj logici velez treba ispred zelje biti na tabeli ;) Pozdravite sampione i napisite prijedlog kako da slavimo titulu ? :**
manijaci1987
Pozdrav od najtrofejnijeg kluba u drzavi. Pozz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.