Alihodžić otkrio da Željo dobija novo pojačanje u narednim danima: "Očekujemo kvalitetnog napadača"

Završene pripreme u Konjicu

Alihodžić otkrio da Željo dobija novo pojačanje u narednim danima: "Očekujemo kvalitetnog napadača"

E. Čaušević

Željezničar je danas odigrao novu pripremnu utakmicu u Konjicu gdje je deklasirao ekipu Sutjeske iz Foče sa čak 9:0, a nakon utakmice pomoćni trener sarajevskog tima Haris Alihodžić dao je osvrt na ovaj meč.

Željezničar je prije nekoliko dana odigrao prvu pripremnu utakmicu kada je s minimalnih 1:0 pobijedio Budućnost iz Banovića.

Danas su Plavi za protivnika imali Sutjesku iz Foče prema kojoj nisu imali milosti i slavili su s čak 9:0, te su iskoristili skoro svaku priliku koju su imali na ovoj utakmici.

Nakon utakmice pred kamere je stao i pomoćni trener Željezničara, Haris Alihodžić, koji je dao komentar na današnju pobjedu kluba s Grbavice.

Željezničar je završio ovom utakmicom prvi dio priprema i ekipa će se vratiti u Sarajevo, a nakon toga će put Međugorja. Alihodžić je istakao da su itekako zadovoljni s onim što je ekipa odradila u prethodnom periodu.

"Sigurno da možemo biti zadovoljni s ovih osam dana u Konjicu. Imali smo veoma uspješne i dobre pripreme. Ovo je druga utakmica, rezultat je veoma dobar i ekipa je veoma dobro odigrala. Sada imamo tu pauzu do Međugorja gdje putujemo u srijedu", rekao je Alihodžić na početku i nastavio.

"Mlađi igrači su dobili priliku u ove dvije utakmice i svakako da su odigrali solidno, pogotovo danas. Nadamo se da će u narednom periodu odigrati još bolje i da može stručni štab u narednom periodu računati na njih".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Alihodžić je otkrio da bi Željezničar u narednim danima trebao predstaviti još jedno pojačanje.

"Očekujemo jednog napadača, imamo pregovore i nadam se da će se u ova 3-4 dana donijeti konačna odluka. Sigurno da će taj napadač biti od koristi jer svi znamo da imamo malo problema u samoj završnici i tako da očekujemo jednog kvalitetnog napadača", zaključio je Alihodžić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Hocete li i za to pojacanje uzeti pare namjenjene za lijecenje bolesnih od humanitarne organizacije pomoziba. Lijecili se dabogda sa njima!
3 12
nakopitam
@ded od raka se raspani i ti i svi vi koji podrzavate ovu kriminalnu organizaciju koja krade od bolesnih. Ubili su rahmetli Mirzu da bi mogli rasturati droge i uzimati kamate krepali dabogda svi skupa sa ovim takozvanim klubom koji preko 100 godina funkcionise od drzavnih para jebbo vas ivan osim vas uzor i ''legenda'' koja je prodavala i namjestena utakmice. Jedina takva ''legenda'' u svijetu. Jer ste glupi zatucani seljaci koji su prodali obraz i cast. Hocete li nakon neuspjesne prodaje ponovo pusiti KURRAC HDZ-U I VRATITI ''NK'' U IME? KRMAD IZDAJNICKA!!!!
4 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi