Đurić: Da bi ostali u ligi moraju svi biti uz klub
FOTO: A. Čaušević

Radnik i matematički ispao iz društva najboljih

Đurić: Da bi ostali u ligi moraju svi biti uz klub

H. Zilić

Radnik je na Grbavici remizirao sa Željezničarom 1:1 u utakmici 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bod nije bio dovoljan Radniku i nakon večerašnje utakmice tim iz Semberije je i matematički ispao iz društva najboljih.

Nakon meča izjavu je dao Velibor Đurić trener gostujućeg tima.

"Odigrali smo jednu dobru utakmicu, možemo biti zadovoljni rezultatom. Ali opet nam se dešava isto u početku utakmice, dođe nam Subašić iza igrača i zabije gol, nakon toga uđemo u probleme. Imao je Željo još prilika, ali naš golman je dobro intervenisao", rekao je Đurić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U nastavku Željo je imao još prilika, mi smo krenuli na sve ili ništa i zabili taj pogodak. Da bi ostali u ligi trebaju svi biti uz klub i oko kluba. Momci neka samo nastave trenirati."

Top Komentari

Radnik78
Djuriću poltrončino lako je sada pametovati...pričao si d aćemo opstati...a sad kada smo ispali svi drugi su krivi. Kriv si najviše ti koji si poltron i klimoglavac koji niej imao muda da kaže upravi da ti dovedu pojačanja,jer tim je pun invalida i poluinvalida a ostatak je klub penzonera.Ti si obična poltrončina koji se prodao za par stotina eura...i nemaš svoje ja...nemap autoritet u svlačionici jer ti nisi bio treber i nikada nećeš biti koa što ti ni kum Žižović i nije i neće biti...jer ste obični klimoglavci ...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi