Poznati sastavi za duel na Grbavici

Željezničar dočekuje Radnik

Poznati sastavi za duel na Grbavici

H. Zilić

Posljednji duel 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se večeras na Grbavici.

Željezničar će ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Iako utakmica nema poseban rezultatski značaj, za navijače Željezničara će itekako biti posebna. Navijači Plavih će večeras na ispunjenoj Grbavici odati počast svojoj legendi Ivici Osimu koji je preminuo u 81. godini života, a sahranjen je u subotu na Gradskom groblju Sarajevo u Aleji velikana.

Simbolično, utakmica će početi u 19:21, a spremna je i koreografija kojom će navijači Željezničara odati počast svojoj legendi.

Poznati su sastavi za večeršanji susret:

ŽELJEZNIČAR: Muftić, Malić, Kosorić, Cocalić, Mekić, Gasal, Štilić, Beća, Galić, Hodžić, Resić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

RADNIK BIJELJINA: Hodžić, Nikić, Batar, Urošević, Sušić, Blagojević, Ristanović, Škrijelj, Živković, Đorić, Todorov.

Glavni sudija utakmice je Danijel Bojo iz Kiseljaka, pomoćnici su Tarik Mulasmajić iz Tešnja i Mirza Čejvanović iz Tuzle. Četvrti arbitar je Velimir Drinić iz Modriče.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi