13

Komentari (13)

VenamaHrabrih
Bolan za redakciju ss.ba. Meni je drag njihov poraz.
E.Car
I meni je drago kad vas porazimo tako da smo na isto.
VenamaHrabrih
Tako i treba da bude. Ne bi ni valjalo da svi za iste navijamo. Nadam se da ćete izgubiti u slijedećem derbiju. Dotad, sportski pozdrav.
Arnel925
Oderali guzove strumpfovima
E.Car
Valjda se pobjeda u derbiju zove deranje guzova, onda podijeli vazelin prvom timu!
hzsg
Ništa novo......, plavi brod TONE LI TONE.....
E.Car
Opet su ispred vaših nada koje su uglavnom u sredini table ili bliže dnu nego vrhu.
pitariistok
@E.Car bas je pravo bitno koji ces biti na tabeli u juniorskoj konkurenciji,vise je za prestiz. Bitno je koliko ce momaka potpisati ugovor sa prvim timom i koliko ces igraca crpiti iz te generacije za prvu ekipu. Pogledaj u Sarajevu evo...cetvorica momaka imaju vec profi ugovore sa prvim timom...tu je ta razlika. Nasa akademija proizvodi i radi,svake godine dobijemo barem dva igraca za prvu ekipu.
E.Car
@pitariistok lijepo je to, ja podržavam kad neko forsira našu mladost. Ali ove provokacije kako plavi brod tone samo levati mogu pisati. U zadnjih 20 godina Željo je izbacio puno više igrača nego Sarajevo, ne provociram to je činjenica, pa samo pogledaj koliko ih je došlo do reprezentacije. Ja volim zezanciju, to prava raja zna, ali provokacije i jos gore seljakluk ne trpim.
pitariistok
@E.Car ma kad bi se svi obazirali na provokacije bilo kakvog tipa bilo bi krvi svaki dan na ulici...prcam ja prcaju i mene...imam raje sto za zelju navija pravo puno,ali kod mene je zdrava za.ebancija vazda bila. Odemo na pivu prije pa poslije...a da se ovdje "kidam" nesto zbog levata ne pada mi na pamet. Opusteno samo...
visokohz
E sad nam gledate u pakaš
malibega
Karaj male plave
TMilidza
Nemoj mater I članove porodice nikom sviju ti, **** sta drugo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.