Sarajevo završava posao na Grbavici!

Musa pogodio

Sarajevo završava posao na Grbavici!

E. Ganibegović

Sarajevo vodi s 0:2 na Grbavici.

Nakon što je Ikić doveo Sarajevo u vodstvo u 47. minuti, prednost je duplirao Musa u 76.

Rezervista Ahmetović je sjajno uposlio desnog beka Sarajeva koji sjajno pogađa u loše branjen prvi ugao gola Bendera i približava Sarajevo pobjedi.

Treba istaći da Sarajevo cijelo drugo poluvrijeme igra s deset igrača nakon što je Čirjak isključen u nadoknadi prvog dijela.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Može li Željezničar izbjeći poraz u sarajevskom derbiju, ostaje nam da vidimo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosaHz
Gazi male plave JADOVE JADOVE JADOVEEEE
1 8
Mackintosh
Jel zavrsilo i odnijelo 3 boda? hahahahahahahahahahahahaha A jeste se ispalili, a jeste se ponadali bordo-krmci hahahahaahahahaha
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi