Opšti haos na Grbavici, ratoborni Iliev dobio direktan crveni karton!
Loš završetak derbija

Sukob igrača u finišu

Opšti haos na Grbavici, ratoborni Iliev dobio direktan crveni karton!

M. Šljivak

Opšti haos nastao je u finišu meča Željezničara i Sarajeva na Grbavici, a crveni karton je dobio golman Bordo tima Dejan Iliev.

Željezničar je deklasirao Sarajevo na Grbavici (3:0). Nije zbog toga nikakvo čudo što su igrači Bordo tima veoma nervozni i sve je kulminiralo u samom finišu meča.

Nakon jednog prekršaja došlo je do velike gužve i naguravanja između igrača. Sudija Ermin Sivac je imao dosta posla, a najratoborniji je bio golman Dejan Iliev.

Došlo je do naguravanja, verbalnih prepirki, Iliev je fizički nasrnuo na protivnike i dobio je crveni karton.

Dejan Iliev je morao van terena zbog udaranja rivala

Soldo, Ovčina i Krpić su dobili žute kartone. Duo iz Željezničara zbog njih propušta naredni meč.

Oglasi

Željezničar je zasluženo stigao do pobjede u gradskom derbiju. Tim Brune Akrapovića je razbio najvećeg rivala i slavio je uvjerljviih 3:0.

Meč života odigrao je desni bek Plavih Marin Galić. On je postigao dva gola, a jedan i to s 35 metara postigao je Amer Hiroš.

Željo je ovom pobjedom pobjegao iz opasne zone. Ipak, još je dosta rada pred njima, no s ovakvom igrom neće biti tmurnih dana za navijače tima s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo s druge strane diše jako teško. Još su u borbi za Evropu, ali pitanje je mogu li išta s Rožmanom na klupi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
dobar ovaj ilija
4 0
Gari Garinča
Sve je prolazno samo je ljubav prema Želji vječna ??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi