Željezničar se oglasio pred vječiti derbi: Kako doći do ulaznica?

Derbi se igra sutra

Željezničar se oglasio pred vječiti derbi: Kako doći do ulaznica?

S. Mlaćo

Sutra se na stadionu Grbavica od 19:30 sati igr veliki derbi izmđu Željezničara i Sarajeva. Karte za ovaj meč su u prodaji već od srijede, a iz Željezničara su naveli da se prodaja završava večeras i da sutra neće biti moguće kupiti kartu.

Ipak, danas su obavijestili javnost da je došlo do promjene, što je bilo i za očekivati.

"Naknadnom odlukom MUP-a Kantona Sarajevo, prodaja ulaznica moguća je i sutra od 10 sati na parkingu preko puta Stadiona Grbavica. Kupovina ulaznica moguća je u Shopu FK Željezničar danas od 10 do 19 sati, a na dan utakmice od 10 do 17:30 sati na parkingu preko puta Stadiona Grbavica", istakli su iz redova Plavih sa Grbavice.

Ulazak za navijače Željezničara na stadion moguć je od 18 sati, dok će navijači gostiju na Grbavicu ući do 17:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje se da će tribine Grbavice biti veoma dobro ispunjene, a svi se nadamo fer i korektnoj atmosferi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi