22

Komentari (22)

Hadzija123
Teren za 10 volio bi vidjeti nakon snijega i obolike kise kako bi izgledali ostali fereni pa i u ovakvom stanju je bolji od 80% terena kada su uslovi za igru mislim vremenski idealni,pogledajte stadio u Tuzli,Prijedoru,Posusju,Kosevo ainoc na razini Tusnja....... Momcima svaka cast da je malo vise srece bilio u proteklom periodu zavrsili bi medzu 3 prvoplasirane ekipe. Volim te Zeljo!
user1574859714
Sjeti se da smo prije dvije godine dobili najbolji teren,najidealniji koji se morao odrzavati. Nazalost i to su upropastili.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
Ja najavio pobjedu, mene bordo-krmad preobucena u plave boje vrijedjaju. Evo vam Siroki, je*o vas i Siroki i torpedo vas! Mrs u pi*ku materinu! Bit cemo sa Tomom na kraju u Europi, ispred "gradskog rivala" vam, popisam se na njega, a i na vas. Idte jedte blata u vasem krmetluku.
ajanbrrin
VOLIM TE ZELJO !!!
user1585252255
Opet oranica.. dzaba skupljali po pola marke.
B.C.
Oranico u glavi
user1585252255
Nemoj se ljutit, sto odmah places.
anga
Ovo najbolji teren? Jest za slikanja kad nema kise i snjega, a sto se tice kvaliteta onog sto je uradjeno...da te Bog sacuva
B.C.
A koji je tvoj teren
pjanke.sa
E moj Sablicu Zeljo sa 13 miliona duga i blokiranim racunima, nikad goru polusezonu nije imao, nikad vece probleme i zavrse jedan bod iza nas! Otidji sam bogati.
Lavillenie
@pjanke.sa evo jedne debilane vec spomenute u prethodnom komentaru haha
PRESEDAN
Ovako se gine za grb,uči Sabliću
krems_krems12
E ovako se izgara za voljeni klub. Svaka cast strucnom stabu i igracima na utakmici. Kapa do poda.
inoxsteel
Ko je komentator? Trudi se biti objektivan ali neda mu se. amaterizam čisti
user1571956549
Tooo moj Zeljooooo.......
Mingiling
Sanjao sam sinoc cudan san na jugu je baklja planula ruke su se nase digle vidio sam lice Dzilde pjevao je majko sa nama...Tad podize desnu ruku on...I zapjeva ŽELJO ŠAPMION...Grbavica usta cijela i zastava plavo bijela zavijori juznom tribinom...Probudih se i sad zalim ja iz oka mi suza kanula bio je i uvijek bice simbol nase Grbavice Dzevad Begic Dzilda LEGENDA
Adi1921
Bravooooo PLAVI momci! ?
azz33333
Ovo je strasno za gledati na kakvim terenima igraju. Nas sport treba definitvno ugasit.
Mingiling
Željo samo Željo najbolji je on plavi šampion!!
Icardi072
Bez dileme najbolji travnjak je na BP
Lavillenie
Znamo, znamo debili iz lavora zeljo je u dugovima bla bla..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.