5

Komentari (5)

Matic
A birace ih onaj zbog kojeg smo u najvecoj krizi od nastanka do danas. Tojest birace ih sin najveceg izdajnika kluba koji nam je nanio najvecu mrlju i sramotu u stogodisnjoj istoriji a kojeg vercina slavi jer smo narod bez ponosa i karaktera.
user1582456981
Imas li sta pametnije rec od pljuvanja uspjesnih, cuj izdajnik, zbog takvih kao ti nikad nece napred ici ni Zeljo ni drzava ni drustvoo
MethodMan
Nažalost Amar koliko je legenda toliko je postao grobar kluba od 2012te do dns upropastio je svoje ime u klubu
mido1921
Hajd ti kod svojih na Koševo pa prosipaj te gluposti. Kad spomeneš Ivicu Osima treba da ustaneš.
BogatiDijasporac
Nije rijec o Ivici nego njegovom podbacaju Amaru. Covjek veze s vezom nema. Kad uporedim Zelju za vrijeme Odovica kojeg su poslije 2 nerijesene otjerali i papka Amara, place mi se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.