11

Komentari (11)

bistrik87
TRPAJTE LEVATE IDALJE IDALJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BordoBijeli
Kakav debilizam pa jel ovo normalno hahahhahahhahaha.Ljudi slave veliki ljubilej,svaka gospodska ekipa bi namjerno odigrala nerjeseno,ili bi zabili 2-3 gola i to je to.Ovi debili se izivljavaju i lijece komplekse i iskazauju svoju nemoc na njima hahahahaha.I kazu "gospodski klub"hahahahaha.Nikad ni slovo od toga
BlueBoys
100 GODINA GOSPODINA POGLAVICO! ZA VAS SMO GOSPODA VAZDA BILI STA JE PROBLEM PIPUNE? STA BULAZNIS TI PO PORTALU?
bistrik87
Mene bi bilo stid reci 100 Godina, pa Bolan za taj veliki rodjendan, pa vi necete imati priredit nista, koga cete dovesti na Stadion ? OCETEL POMJERIT RODJENDAN KOSTO VAM GRUPA POMJERA, svaki Manijak stari zna da 87 niste postojali, a zna i kako ste zapravo nastali, ko je pricao sa rahmetli Dzildom da okupi ekipu i da se ne bruka grad Sarajevo :)
Buzim83
Divljaci jedni iživljavali se na djeci
chelsea321
Haman ste dostojni jedino ovim timovima..
Sanin_Mostar
Da je znao ko igra napisao bi sigurno.
Joco89
Po koji put autor teksta pokazuje da je AMATER broj 1.
Adohordas
Jeste amateri pa napisirte ko je igrao za Vitez???? Joj ko sve moze biti novinar u pm
hacmu
Ciganija od portala...ali kad u smecu ne postoji bolje smece od ovog...
hacmu
Lijepo pa su spomenuli i goste iz viteškog Bužima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.