10

Komentari (10)

ubnt2
@elvir_86 Ah, izvini ako si "BOSANAC", dobro sve ok, samo et nezz kako se zoveš Elvir a Bosanac si....Da i ja mrzim malo Sarajevo pa opet navijam za njih, a ne za onaj desničarski klub i fašistički....Gdje živiš ti? Čuj mrzit bilo koji bošnjački tim protiv bosasnkog puno Srba...To što ne praktikuješ vjeru ne mora značit da si Bosanac, osim ako si izmiješanog braka, jbg, ja u to ne ulazim a to sasvim poštujem....Podržati klub koji uzdižu zločince i pale BiH zastave, i govore nož žica Srebrenica...E jbg druže, koliko god da nekog mrziš, protiv ovih su svi i Vice...
ubnt2
@Hooooooooooolsssss Sad ti odgovaram...Ne kontam pravo, da li se ti to nešto čudiš što sam napisao taj komentar? Tvoj Borac i tvoja Banjaluka (ako si iz Banjaluke), zaboravljaš uzdizanje ratnih zločinca i ostalih bez ikakve potrebe.Naravno, Vicin Borac neće biti kažnjen, ali hoće neko ko ima zastavu sa Ljiljanima u Banjaluci...Desničarski grad, desničarski klub....Kakvo ti mišljenje hoćeš? Rat je bio, rat ostaje u sjećanju, nemoj mi rat bio-prošo, sad smo na nuli...Za**** tu priču ba.
user1613424508
Bojac i lesinari i njihov pampers general opet ga prizivaju a on jadan ni pempas nemoze zamijenit sebi. Cega se pametan stidi budale se ponose
crni1000
Sta je sa zeljom, katastrofalna igra
zak84
Jedva cekam mulalicev show na kraju… planinac
Jasko.Tz
Reći će nije vrijeme poslužilo teren katastrofa...jebg to je problem što su izgubili...svaka čast momcima...HAHAH
Hadzija123
Ja jest ovaj Vego pojacao protivnicke ekipe za ne povjerovat
elvir_86
Naprijed Borac .. Gazi male plave štrumfove .
ubnt2
Mogu misliti da si Bošnjak, ali ako jesi onda si glup ko *****....Podržavati Borac, pa sve i da su 100 puta bolji, ja ne bih matere mi, Zrinjski, Borac....Ako ima ko mrži, pljuni mi u usta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.