Željezničar u Međugorju protiv Zrinjskog

Pripreme Plavih

Željezničar u Međugorju protiv Zrinjskog

Edmir Škorić

Ekipa Željezničara sutra u 11:30 sati kreće za Međugorje, gdje će odraditi glavni dio priprema za predstojeće utakmice prvog pretkola Evropske lige.

Plavi sutra putuju u Hercegovinu, gdje će se zadržati do ponedjeljka, 29. juna, i u tom periodu odigrat će prijateljske utakmice sa Međugorjem (22. juni) i Zrinjskim (25. juni). Obje utakmice su na rasporedu od 18 sati.

Željezničar je doveo nekoliko novih igrača, pa će stručni štab imati dosta posla na pripremama, a Plavi imaju velike ambicije i u narednoj sezoni.

Ekipi Milomira Odovića sutra će se priključiti i mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine Riad Bajić, Damir Sadiković, Kerim Memija i Amir Hadžiahmetović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.