Željezničar želi igrati evropske utakmice na Grbavici

Žele ispuniti uslove

Željezničar želi igrati evropske utakmice na Grbavici

M. Šljivak

FK Željezničar pokušava osigurati uslove kako bi se već u narednoj sezoni igrale evropske utakmice na stadionu Grbavica.

Rukovodstvo Plavih će u srijedu, 09. marta 2016. godine osigurati dokaze i garancije koordinatoru za infrastrukturu, stadione i bezbjednost u NS/FS BiH o održivosti projekta.

UEFA ima žestoke kriterije kada je u pitanju infrastruktura na stadionima. FK Željezničar želi ispuniti svih 16 uslova, a uskoro će početi radovi na istočnoj tribini stadiona Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krenuće se s postavljanjem stolica, te se na taj način rukovodstvo kluba želi zahvaliti navijačima na dosadašnjoj podršci.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi