Željko Obradović prva želja Fenerbahcea

Trofejni trener na meti Fenera

Željko Obradović prva želja Fenerbahcea

Fenerbahce je u novu sezonu ušao sa ciljem da se domogne završnice Eurolige, koja će se ove godine igrati u Londonu. 

U Istanbulu su potrošili mnogo novca za ekipu, a na klupu je doveden tvorac velikih uspjeha u Sieni, Simone Pianigiani. Međutim stvari ne idu onako kako su to zamislili čelnici Fenera. Jedva su dohvatili TOP 16 fazu, a u istoj nakon četiri kola imaju samo četiri pobjede. 

 

Stolica talijanskog stručnjaka se sada opasno trese. Fener na klupi želi Željka Obradovića koji je izjavio kako će na klupu nekog tima sjesti tek naredne sezone.Pojavile su se informacije da su navodno turski klub i menadžer najuspješnijeg evropskog trenera već stupili u kontakt, ali je to demantovano od Aleksa Raškovića menadžera Željka Obradovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.