Zeljković: Nemamo problema sa UEFA-om i FIFA-om, kreće obnova terena

U prostorijama NS BiH

Zeljković: Nemamo problema sa UEFA-om i FIFA-om, kreće obnova terena

S. Mlaćo
Danas je u NS BiH održano druženje čelnika Saveza sa novinarima za kraj godine.

Medijima se obratio predsjednik Vico Zeljković koji je kazao da uskoro počinju radovi na nogometnim terenima širom naše zemlje.

“Dvanaest hibridnih terena će se raditi, radovi kreću na proljeće. Sve administrativne stvari su riješene. Imamo odličnu saradnju sa UEFA-om i FIFA-om, te nemamo nikakvih problema“, kazao je Zeljković, te dodao.

“U prvoj godini mog mandata, od osam, uspjeli smo da završimo svu papirologiju sa UEFA-om za 12 terena sa hibridnom travom. Takvih terena u regionu je malo i želim da se zahvalim ovim putem UEFA-i i da sa ovom lijepom vijesti koja ce obradovati sve istinske ljubitelje fudbala završimo ovu i krenemo u Novu godinu. Također, naglasio bih da saradnja sa UEFA-om i FIFA-om nikada nije bila bolja te bih se zahvalio čelnicima ovih organizacija na svemu".

Zeljković je dodao da će klubovi igrati na zamjenskim terenima dok se radovi ne završe.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Izvođači radova će biti iz inostranstva.

Danas će biti održana i sjednica IO NS BiH koja počinje u 15 sati.

Top Komentari

Husrefbeg22
lazi, lazi i samo lazi!
19 3
Ado1980
Vidi faca naj veci seljaci sa Manjace!?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi