Željo bi u 2. pretkolu mogao u Litvaniju, a ne na Kipar

Iznenađujući rezultat Apollona

Željo bi u 2. pretkolu mogao u Litvaniju, a ne na Kipar

Iako su mnogi bili uvjereni da će Željezničar, u slučaju da prođe Narvu Trans iz Estonije, u 2. pretkolu Evropske lige igrati sa Apollonom iz Nikozije, izgleda da to ipak nije toliko sigurno.

Iako je kiparski klub bio veliki favorit protiv litvanskog Stumbrasa, večeras je kao gost poražen sa 1:0 i u revanšu će mu trebati pobjeda od najmanje dva gola razlike da se plasira dalje.

Apollon je tokom većeg dijela susreta u litvanskom Alytusu imao više od igre, ali se rezultat nije mijenjao sve do prvog minuta sudijske nadoknade kada je Matcharashvili zabio za iznenađujući trijumf Stumbrasa.

Interesantno, ova utakmica je počela još u 19 sati, a dugo je trajao prekid zbog jake kiše i nevremena.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Revanš meč Apollona i Stumbrasa igra se 19. jula.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Citam na Forumu Zeljeznicar kako nema igra, tesko nama od Aplleona a on izgubi od protivnika koji je gori od Estonaca. Pa ljudi lige jos nisu pocele tako I da igre nema...
11 4
protiv modernog fudbala
gazi zeljo gazi
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi