Željo i Vitez bez pobjednika na Kupresu

Prijateljski meč

Željo i Vitez bez pobjednika na Kupresu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Željezničara i Viteza remizirali su (1:1) u prijateljskom susretu odigranom na Kupresu.

Na Kupresu se ova dva tima pripremaju za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Slavko Petrović i Boris Pavić su danas još jednom imali priliku da vide šta njihovi igrači mogu, a na kraju je remi u ovom meču i najpravediniji.

Prvo poluvrijeme je izgledalo jako dobro s obje strane. Željezničar je poveo preko Ivana Lendrića nakon 15-ak minuta igre, da bi u finišu prvog dijela Vitežanima izjednačenje donio Anel Dedić, što je bio rezultat nakon prvih 45 minuta.

Nastavak nije ponudio sadržajan meč. Igralo se jako loše s obje strane, te je na kraju susret završen bez pobjednika, 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski meč:

Željezničar - Vitez 1:1.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi