"Željo me iznenadio protiv Zrinjskog, iz kontri ih možemo ugroziti"

Kapiten Zvijezde 09 za SportSport.ba

"Željo me iznenadio protiv Zrinjskog, iz kontri ih možemo ugroziti"

S. Mlaćo

Novajlija u Premijer ligi Zvijezda 09 prva tri kola ne zna za poraz. Ovaj tim upisao je tri remija, te stručni štab i nogometaši mogu biti zadovoljni. 

Tim iz Etno Sela Stanišići pokazao je svoje kvalitete, te potvrdio da će biti tvrd orah za sve rivale. Kapiten ovog kluba Damjan Krajišnik u razgovoru za SportSport.ba istakao je zadovoljstvo otvaranjem sezone njegovog tima.

"Zadovoljni smo sa tri remija, prije svega zbog toga što nismo upisali nijedan poraz. Mogli smo naravno i više, ali u suštini to je to. Vidjeli smo i kako se igra u Premijer ligi, te da je to mnogo jače od npr. Prve lige Republike Srpske. Sada nam slijedi duel sa Željezničarom i veoma je bitno da je naša odbrana na otvaranju sezone pokazala kvalitete, ali i cijela ekipa", priča Krajišnik.

U nedjelju u Ugljevik stiže tim sa Grbavice koji je u prošlom kolu bez većih problema nadigrao Zrinjski.

"Atmosfera u ekipi je pozitivna, kao novi premijerligaš smo bez poraza tri kola, to mislim da nije napravio nijedan klub ranije. Mislim da možemo do pozitivnog rezultata u nedjelju, a to bi bilo i osvajanje jednog boda. Našu šansu vidim iz kontri, teško da možemo šansu voditi u polju protiv Željezničara".

Priznaje da ga je Željezničar sjajnom igrom pozitivno iznenadio protiv Zrinjskog (2:0).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svakako da jeste. Borili su se, ginuli na terenu svi. Dali su svoj maksimum i zasluženo slavili. Zaista su opasna ekipa, kompaktna, ne mogu da izdvojim pojedinca. Imaju jakog špica, brza krila, jak vezni red...", dodao je za kraj razgovora Krajišnik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi