Željo na naivan način ostao bez dvojice ofanzivca

Ne igraju protiv Širokog Brijeg

Željo na naivan način ostao bez dvojice ofanzivca

Admin Čaušević

Amar Osim će i pred meč sa Širokim Brijegom imati glavobolju kako izabrati startnih 11. 

Željezničar je večeras u svojoj najboljoj partiji ovog proljeća sa 3:0 pobijedio Krupu, ali i ostao bez dva vrlo važna igrača za naredni meč.

Ermin Zec i Sinan Rmović su dobili žute kartone te će protiv Širokobriježana morati odraditi suspenziju nakon što su "požutili" na pomalo naivan način.

Zec je dobio žuti karton jer je sa klupe ušao na teren kako bi proslavio gol Plavih, dok je Ramović pri rezultatu 3:0 na centru igrališta praktično bez potrebe oštro startovao te dobio javnu opomenu.

Osim: Fudbal je nekada čudan, čudna je i liga

Inače, Osim je mogao biti zadovoljan viđenim nakon prvih pola sata duela s Krupom.

"Fudbal je nekada čudan. Bili smo nikakvi prvih pola sata, a dobili smo 3:0 i niko se nije nasekirao. Svi smo mi pod nekim pritiskom, svi očekujemo bolje rezultate i taj pritisak se vidio na početku. Morat ćemo pokuati zvući pozitivni dio utakmice a loše stvari eliminisati", kazao je Osim.

"Prvi put smo iskoristili kikseve konkurenata. Mislio sam da će Sloboda odigrati neriješeno. Mladost je dobila nakon 4-5 kola, Čelik nije dobio zadnja dva kola. Danas smo to iskoristili. Čudna je liga, pogotovo ovo proljeće. Svako svakoga može dobiti i to nije floskula".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već u srijedu na Grbavicu dolazi Široki Brijeg.

"Do srijede se moramo popraviti. Dramatično. Ne znam kako ali moramo".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljiljan
ovome se u fudbalu ne daje dovoljno paznje, kako nemaju u glavi da ne smiju dobit zuti, zec je prvi dobio kad je skinuo dres protiv mladosti, i sad nas to cak koze kostat u vjerovatno najbitnijoj tekmi proljeca
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi