8

Komentari (8)

Plavi orkestar
I Zakaric kao i njegovi mnogi prethodnici placenici pokazuje koliko mu je stalo do kluba koji mu je pomogao da se vrati fudbalu.Prva ponuda i okrece svima ledja.Kakvi su to ljudi,gdje je to raslo,ko je to odgajao...Bravo za upravu.Sest mjeseci suspenzije pa neka ide gdje god hoce.Normalno po dzepu ga udariti.Sve po zakonu.
kingkong1
Niko kao Zeljo. Misimovic hajca radnicku klasu sa juga kao i obicno. Nece im vise normalni igraci htjeti doci. Samo srpski i hrvatski polovnjaci.
bananko
Je li moguce da svaku put pokusaju ovako pljuvat igraca da ga navijaci zamrze, a ustvari su oni nesposobni da ista urade.. Kako vas nije stid vise, prvo Stana i Bekric sad jos i Zakara. fuj fuj.
stanic
jebli ti oni ženu
bananko
aplauz za momka, bas se potrudio za komentar :)
Plavi orkestar
A tvoj komentar ok?Pa bolan on pljuje sam sebe.On ima ugovor.UGOVOR koji ne poštuje.Uprava se bori da Zelji od njegovog transfera donese koju marku a on to ne zeli i ti po upravi.
zeleni_zub
Kakvi stručnjaci. Posto nisu u stanju prodati igraca, sad ce naštetiti klubu tako što će najbolji igrač polusezonu presjediti na klupi, a svakako opet neće zaraditi ništa njegovom prodajom. To slanje na tribine se trebalo desiti prije nego što je dogovorio s Partizanom. Sad kad niste znali, mogao je bar odigrati polusezonu. Al jok, nek je ego zadovoljen velikog Kim Jong Ila, a Želju i rezultate ko jebe.
tozovac11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.