7

Komentari (7)

Seki
Znaci,..fudbalska inteligencija,..tehnika i prefinjenost protiv neobradjenih sirovina koji misle vec da su igraci.Da je teren bio normalan a ne krompiriste vjerovatno bi bilo 7,..8-0 za Spance.Publika je prica za sebe,..isto kao kad neki velikan dodje u neko selo kao gost u kupu.Tada pocinje urlaukanje i krici sto naravno domce igrace kurazi i probaju da majstorima noge polome.Znaci,...uzas i beznadje.
Benjamingst
Ti nemas pojma. Upravo teren je bio problem i za Zelju koji nije mogao da igra noge do noge, ovaj Atletico je jaka ekipa koja dolazi iz Spanije i to se vidjeli na terenu, a da Zeljo nije moga vise ? Mogao je ali obrana je bila losa... ipak ovo je korak naprijed za klubski fudbal... Inace nisam navijac Zelje ni jednog kluba u BiH.... pratim sve nase klubove u euro kupovima a u prvestvu navijam za Sarajevo al da sam nabijac nisam.
Seki
U duelima se vidjela sva nemoc neskolovane dijece.Oni jadni i nemaju sta drugo gledati i ucit se nego ovu nasu kozju ligu.Nikad ni I od igraca od njih.Posebno sad kad vide slike na netu i prepoznaju se na njima.Tu im je kraj,..jer misle da su igraci.U stvari boli me neka stvar za njih.
prsatidado
Smiri strast điksone i javi mi kad vam dođe Atletico u selendru
Seki
Eto vama je dosao pa se obrukaste.U svakom pogledu.Od krompirista do neskolovane i neobradjene u svakom pogledu dijece.
prsatidado
Zavist ti viri iz monitora đikane idi sada u krmetnjak i nahrani življe
Seki
U redu seljacicu iz grada.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.