Željo protiv Čelika bez Srđana Stanića

Vraćaju se Kosorić i Stevanović

Željo protiv Čelika bez Srđana Stanića

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara u 18. kolu BH Telecom Premijer lige u subotu će na Grbavici ugostiti zenički Čelik, a Plavi vjeruju u novu pobjedu za nastavak pobjedonosnog niza.

Nakon sjajne partije protiv Zrinjskog i visoke pobjede od 4:0, na Grbavici vlada prava mala euforija, a u sklopu priprema za subotnji duel Plavi su jučer odigrali trening - utakmicu protiv niželigaša FC Novi Grad i slavili sa 3:0. U strijelce su se upisali Dženis Beganović, Ajdin Mujagić i Uglješa Radinović.

Slavko Petrović, šef stručnog štaba Željezničara, u subotu će na raspolaganju imati i kapitena Aleksandra Kosorića, te Sinišu Stevanovića koji su susret u Mostaru propustili zbog tri žuta kartona, ali u kombinaciji neće biti Srđan Stanić koji je zaradio upalu koljena, te mu slijedi pauza od pet dana.

Također, za ovaj susret upitni su i nastupi Milivoja Lazića te Denisa Žerića. Prvi je zaradio upalu nožnog nokta, a drugi ima povišenu temperaturu. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi