Željo protiv Leotara, Sarajevo u Doboju

Željo protiv Leotara, Sarajevo u Doboju

Adnan Beganović

Danas su izvučeni parovi šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a aktuelni osvajač najmasovnijeg takmičenja, sarajevski Željezničar, u odbranu titule krenut sa Grbavice na kojoj će ugostiti Leotar. Uskoro opširnije...

Šesnaestina finala Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu je 14. septembra, a sve utakmice igrat će se u 16:00 sati, izuzev one između Borca i Brotnja koja počinje u 19:00 sati. Također je bitno istači da se u šesnaestini finala igra samo jedna utakmica.

Parovi šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine:
Željezničar - Leotar, Sloga Doboj - Sarajevo, Rudar Prijedor - UNIS, Zvijezda - Sloboda, Travnik - Velež, Branitelj - Dizdaruša, Slavija - Modriča, Zrinjski - Sutjeska, Iskra - Rudar Kakanj, Čelik - Podrinje, Široki - Kozara, Olimpic - Mladost Gacko, Vitez - GOŠK, Krajišnik - Mladost Župča, Mramor - Radnik Bijeljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.