Željo se sprema za Balzan, Memija trenirao odvojeno

Plavi trenirali na Grbavici

Željo se sprema za Balzan, Memija trenirao odvojeno

Fudbaleri Željezničara svoj današnji trening odradili su u prijepodnevnim satima na glavom terenu stadiona Grbavica.

Izabranici Milomira Odovića uveliko se pripremaju za prvu zvaničnu utakmicu u sezonu koju Plavi igraju već u utorak na Malti u okviru 1. pretkola Europa lige. 

Nakon remija u generalci protiv Zrinjskog na Grbavici su fokusirani na predstojeći evropski meč, a trener Odović nam je u jednom dijelu razgovora kazao da je proteklih dana pogledao dva meča narednog protivnika njegove ekipe.

Jedino što kvari Odovićeve planove jeste lakša povreda Kerima Memije, koji je danas trenirao odvojeno od ostatka ekipe, dok su svi ostali igrači Željezničara trenirali punim intenzitetom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vicešampion Bosne i Hercegovine do polaska na Maltu, koji je planiran za ponedjeljak, obaviti će još jedan trening na svom stadionu, a on je planiran za nedjelju popodne. 

Plavi na put za Maltu kreću čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo u ponedjeljak u 12 sati, a let do Malte trebao bi trajati oko dva sata. Istog dana Željo će odraditi i svoj zvanični trening u terminu utakmice, odnosno u 17:45, dok je zvanična press konferencija zakazana pola sata ranije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti