Željo traži pojačanja, održani razgovori sa Arežinom

Sjajni vezista na radaru Plavih

Željo traži pojačanja, održani razgovori sa Arežinom

Željezničar u ovom prijelaznom roku čeka puno posla. Nakon još jedne sezone u kojoj je izgubljen naslov, u transferima se više ne može toliko griješiti, a da su u klubu ozbiljno shvatili važnost situacije svjedoči i to što je nedugo po završetku sezone dogovoren angažman napadača Sulejmana Krpića.

U narednim danima u Željezničar bi trebalo stići još nekoliko fudbalera, među kojima je i 25-godišnji Filip Arežina. Ovaj bivši mladi reprezentativac BiH je u proteklih godinu dana nastupao za Mladost, gdje je sa pet pogodaka i osam asistencija slovio za jednog od najboljih igrača, a odlični nastupi očito nisu prošli nezapaženo od strane rukovodstva tima sa Grbavice.

Kako saznajemo, Arežina se jučer sastao sa predstavnicima Željezničara i razgovarao na temu mogućeg dolaska u klub, međutim ishod tih pregovora za sada nije poznat.

Nije tajna da sjajni Arežina na stolu ima još nekoliko ponuda. Od ranije ga u svojim redovima želi vidjeti novi/stari šampion naše zemlje Zrinjski, a u igri je također i splitski Hajduk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, kroz dosadašnju karijeru Arežina je već igrao za Zrinjski, te Olimpik, Rudeš, Rudar Prijedor, poljski GKS Tychy...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi