Željo u Gabeli bez Blagojevića, debituje Rodin?

Mogu li Plavi do bodova?

Željo u Gabeli bez Blagojevića, debituje Rodin?

S. Mlaćo

Željezničar će novu sezonu Premijer lige BiH otvoriti gostovanjem kod GOŠK-a iz Gabele. Plavi su u prvom pretkolu Evropske lige prošli estonsku Narvu Trans, a sada ih očekuju premijerligaški izazovi.

Ekspedicija Željezničara krenula je put Hercegovine jutros, a medijima se obratio šef struke Slobodan Krčmarević.

"Nije fraza, ali izuzetno je neugodno gostovanje u Gabeli. Kako za sve ekipe u ligi, tako i za nas. Nismo mi toliko moćni u odnosu na druge ekipe, baš kao nijedna druga ekipa u ligi, tako da ne možemo upisivati bodove sa sigurnošću pred put. Jako su čvrsta i neugodna ekipa, imao sam sreću da sam to vidio u onoj prijateljskoj utakmici koju smo izgubili od njih, iako smo tad odigrali najbolje poluvrijeme. Oni su se pokazali kao izuzetno čvrst orah, ali naš cilj se zna", kazao je Krčmarević.

Srbijanski stručnjak u Gabeli neće moći da računa na Jovana Blagojevića koji je zaradio lakšu povredu zadnje lože, a debi bi mogao upisati Matej Rodin koji je prije par dana stigao na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krčmarević će u Gabeli računati na sljedeće igrače: Kjosevski, Fejzić – Stevanović, A. Šehić, Pavić, Bakrač, Bogičević, Rodin – Šabanadžović, Hajdarević, Vranješ, Dacić, Čurjurić, E. Šehić, Zec, Veselinović, Zajmović, Arežina – Krpić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi