Željo u Ligi prvaka: Ovo su svi potencijalni protivnici Plavih u play-offu

Velika evropska imena

Željo u Ligi prvaka: Ovo su svi potencijalni protivnici Plavih u play-offu

E. Čaušević

Juniori sarajevskog Željezničara uskoro će saznati ime protivnika u play-offu Lige prvaka, a već je poznato s kim bi Plavi mogli igrati.

Izabranici Omera Joldića uspjeli su da izbore play-off Lige prvaka jer su u prva dva kola savladali bugarski Ludogorec, te zagrebačku Lokomotivu. Juniori Željezničara uskoro će saznati ime protivnika u narednoj rundi, a prema svemu sudeći to će biti neko od evropskih velikana.

Nakon što su se odigrali svi mečevi grupne faze Lige prvaka za juniore prvoplasirane ekipe idu direktno u osminu finala, dok će drugoplasirane svoju put tamo tražiti preko play-offa gdje je jedan od protivnika i Željezničar.

Plavi su večeras saznali sve potencijalne protivnike u play-offu najboljeg klupskog takmičenja na svijetu, a to su: Manchester United, Real Madrid, PSG, Atletico Madrid, Monaco, Sporting Lisabon, Spartak Moskva i Feyenoord.

U play-offu igrat će se samo jedna utakmica, a Željezničar će svog narednog protivnika ugostiti na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Samo hrabro kao i do sada. Respekt svakome ali Grbavica je neosvojiva tvrđava.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi