Željo više ne računa na Blagojevića i Bogičevića, promjene i u stručnom štabu
Dosadašnjeg pomoćnika Zajka Zebu naslijedit će Ismet Štilić, dok će funkciju trenera golmana obavljati Irfan Fejzić umjesto Elvisa Karića

Odović dobio podršku Upravnog odbora FK Željezničar

Željo više ne računa na Blagojevića i Bogičevića, promjene i u stručnom štabu

Upravni odbor FK Željezničar danas je održao sjednicu na kojoj je doneseno nekoliko važnih odluka.

Šef stručnog štaba Milomir Odović dobio je maksimalnu podršku Uprave kluba, uz poruku da se od njega očekuje da zajedno sa stručnim štabom konsoliduje stanje u ekipi do kraja prvog dijela sezone i ostvari takmičarske ciljeve.

Nakon konsultacija sa šefom stručnog štaba Milomira Odovića, odlučeno je da se, umjesto dosadašnjeg prvog pomoćnika Zajka Zebe na tu poziciju imenuje Ismet Štilić, dok će dužnosti trenera golmana umjesto Elvisa Karića obavljati Irfan Fejzić, navodi se na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice.

Osim toga, Željezničar je obavijestio javnost i navijače da u nastavku sezone neće računati na fudbalere Jadranka Bogičevića i Jovana Blagojevića. Razlozi takve odluke, barem za sada, nisu poznati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Grbavice su za kraj poručili da ostatak ekipe "ima zadatak da do kraja prvog dijela sezone časno i pošteno nosi dres Željezničara i ostavi srce na terenu za grb i boje kluba".

Podsjetimo, Željezničar je sinoć na Grbavici izgubio od Zvijezde 09 sa 1:0 što je ovaj klub ostavilo na trećem mjestu prvenstvene tabele i (dodatno) poremetilo atmosferu u klubu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kico
Sad ce Zrinjski dovest Blagojevica i osvojit ligu
67 5
HRASNO_1921_HRASNO1921
Babo i sin se igraju soker medžera, izbacuju igrace, uzimaju, dovode, mijenjaju, jedan dan jedno, drugi drugo, kaznjavaju, izbacuju, suspenduju itd. sve onako kako njima odgovara, kao da su oni osnovali klub, inace obojica dva iskomplesirana debila koji svoje komplekse lijece upravo preko Želje, mozes imati milione i milijarde, ali kada ti udare na ego i licnost djaba sve, pucaju po šavovima, ne znaju vise na kome ni da se iskale pošteno ...
37 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi