Zeman: Bio je to korak nazad, ali zadovoljan sam igrom

Trener Rome nakon poraza

Zeman: Bio je to korak nazad, ali zadovoljan sam igrom

A. Haznadarević

Trener Rome Zdenek Zeman nije bio pretjerano nezadovoljan nakon poraza Rome od Napolija rezultatom 4:1.

"Bio je ovo korak nazad, što se tiće rezultata, ali što se tiće igre, pokušali smo se nadigravati i staviti protivnike pod pritisak", rekao je češki stručnjak na početku press konferencije, te nastavio:

 

"Naravno, golovi se računaju u fudbalu, nismo zabijali kao što je to Napoli radio, ali generalno sam zadovoljan sa predstavom".

 

Cavani bio prebrz

 

"Branili smo se zonski, i očito je da smo griješili kada je Cavani u pitanju. Primili smo tri komada, dešava se. Cavani je veoma brz, dosta brži od Burdisa i Castana, tako da smo pokušavali da ga ne puštamo u jedan na jedan situacije."

 

Platili danak propuštenim prilikama

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Svaki put kada ne pobijedimo, to je propuštena prilika. Moj tim je igrao na pobjedu, ali bilo je dosta grešaka i platili smo danak zbog prilika pred golom", zaključio je Zeman.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti