Zeman: Vidjet ću hoće li Pjanić igrati

Trener Rome uoči duela sa Udineseom

Zeman: Vidjet ću hoće li Pjanić igrati

Trener Rome, Zdenek Zeman na press konferenciji uoči današnjeg susreta sa Udineseom dao je svoj komentar na protivnika i sastav za ovaj susret.

Nezaobilazna tema na konferencijama za štampu rimske ekipe postao je naš veznjak, Miralem Pjanić, kog mediji sve više povezuju sa Milanom i Tottenhamom.

 

"Vidjet ću hoće li Pjanić igrati ili ne. Imam sedam veznjaka i svi bi mogli igrati. Odlučujem na osnovu spremnosti igrača i ovisno o protivniku", rekao je Zeman.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Imam 25 igrača i svi su bitni. Često me pitaju zašto biram jednog igrača ispred drugog. Pravim izbor prema nekom svom osjećaju, ko je u boljoj formi i nadam se da ću što manje griješiti", zaključio je Zeman na kraju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.