Zeman zadivljen predstavom Miralema Pjanića

Pjanić ponovo u potpunosti opravdao povjerenje

Zeman zadivljen predstavom Miralema Pjanića

A. Haznadarević

Trener Rome Zdenek Zeman, bio je prezadovoljan predstavom svojih igrača u pobjedi nad Sienom, a ponajviše igrom veznjaka na čelu sa našim Miralemom Pjanićem.

Ponovo je Zeman bio primoran našeg reprezentativca ubaciti u početni sastav, s obzirom na to da je Daniele De Rossi i dalje van pogona, dok je Pablo Daniel Osvaldo bio suspendovan, a naš as mu je to vratio na najbolji mogući način - odličnom igrom i asistencijom za pogodak.

 

"Pjanić je bio dobar, nije navikao igrati u kaznenom prostoru, ali se jako dobro prilagodio. Veznjaci su dobro slali loptu naprijed, a u drugom poluvremenu većinu  stvari smo napravili preko krila", istakao je trener Rome, te pohvalio i ostale igrače:

 

"Također sam zadovoljan sa poslom koji je uradio Tachtsidis. Francesco Totti je ponovo imao sjajnu predstavu, ali ja zasigurno nisam prvi koji je otkrio njegov izuzetni kvalitet", zaključio je Zeman.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

szólj hozzá: Siena vs Roma 1:3 GOALS HIGHLIGHTS
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti