Zeničani će 8. juna raspravljati o novom Statutu

Zakazana sjednica Skupština Čelika

Zeničani će 8. juna raspravljati o novom Statutu

D. Kurbegović

Vršilac dužnosti predsjednika Skupštine nogometnog kluba Čelik Nihad Pašalić konačno je zakazao sjednicu Skupštine kluba. Ista će biti održana 8. juna u 18 sati na stadionu Bilino polje.

Na ovoj Skupštini raspravljat će se između ostalog o novom Statutu, na inicijativu Neformalne grupe građana "Za Čelik". Radna grupa Skupštine prečistila je i prihvatila novi Statut, ali koji delegatima kako to nalažu aktuelni propisi neće predložiti Upravni odbor kluba.

Međutim NGG "Za Čelik" u Skupštini kluba ima svog predstavnika, koji uz podršku 2/3 delegata može predložiti izmjene Statuta.  Hoće li svi oni koji vole crno-crvenu boju nakon 08. juna konačno dobiti novi Statut, koji jasno definiše novi sistem upravljanja znati će se veoma brzo.

Navijači s nestrpljenjem očekuju konačno da se stvari oko organizacije kluba pomjere na bolje. Zenica sigurno da zaslužuje Čelik u samom vrhu našeg nogometa, a to bi svakako bilo odlično i za nogomet u našoj zemlji.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.