Čelik se pred duel sa Željezničarom pojačava sa dvojicom stranaca
Keita je se treninzima Čelika priključio prošle sedmice, a očigledno da je zadovoljio struku Zeničana, te će u nastavku sezone nositi crno-crveni dres

Zeničani pojačavaju konkurenciju u veznom redu

Čelik se pred duel sa Željezničarom pojačava sa dvojicom stranaca

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su imali slobodan dan, a već danas su krenuli s pripremama za narednu utakmicu i derbi protiv Željezničara u subotu na Bilinom polju.

Zeničani su sjajno otvorili novu sezonu sa sedam bodova u tri utakmice, od toga dvije gostujuće pobjede protiv Širokog Brijega i Veleža, što je svakako iznenadilo mnoge ljubitelje nogometa u našoj zemlji.

Iako crno-crveni na treningu imaju 28 igrača, klub će u narednom periodu pojačati još dvojica nogometaša.

Riječ je o 20-godišnjem ofanzivnom veznjaku Keiti Faoulyu, za kojeg smo već pisali da se prošle sedmice priključio treninzima crno-crvenih.

Narednih dana na Bilino polje trebao bi da stigne i 29-godišnji Armel Bradji Dakouri, veznjak koji je prošle sezone za makedonski Sckhupi odigrao 28 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj dvojac u narednim danima trebali bi da potpišu ugovore sa Zeničanima, čime bi još više pojačali konkurenciju u ekipi.

Očigledno je da na Bilinom polju ništa ne prepuštaju slučaju i ne žele da im se ponovi prošla sezona, kada su imali mali roster kvalitetnih igrača, koji ih je i koštao boljeg plasmana na kraju sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzebra2019
Toliko se boje Želje!!!
3 10
ermin123
šampioneeee šampioneeeeee ....
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi