Salčinović asistent za jedini gol na utakmici

Zenički majstor se vratio na teren u velikom stilu

5

Komentari (5)

Salcinovic i fudbal to su dva razlicita pojma, garant to je negova prva aisitencia nakon svih tih odigranih utakmica za Celik, narod kaze "Slijepa kokos potrefi nekad zrno" tako je to sa ovom navodnom asistencijom od strane Salcinovica. Kod mene bi Salcinovic mogao jedino biti ekonom u Celiku, to jest da brine o sportskoj opremi u FK Celik - Zenica.
Reprezentativac
Neka ga uzdize! Svaka cast Dino! I vi gubari od navijaca kad se nekome naklatite na kosti, nebitno kakav je igrac i kvalitet vi ga pljujete!
BojanN
Gubar mozes biti samo ti sa tim rjecnikom! Ja kazem da je pretjerano uzdizati igraca nepotrebno, i to bilo kojeg .. a inace poznajem i ovog novinara i igraca licno..tako da znam o cemu se radi
BojanN
pitanje za Kurbegovica..zasto ga toliko dizes u nebesa? Ok, korektan igrac, ali mnogo puta ponasanjem i crvenim kartonima ostavio klub na cjedilu.. nerealno ga toliko uzdizes
VelaHavle
Jes ovaj Kurbegovic seljak... cuj otisla zadnja loza
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.