7

Komentari (7)

macan
Treba sve ignore ove Pruse i ove genocidase iz Sumske
Alen23
Sve je politika sport vijera jbga tako je kako
rabodimis
Rekli ste da samo izvodite vjezbe na granici.. Celnici Fife i Uefe su im poslali jasnu poruku. Nek igraju Kazahstansku Ligu Sampiona, nek se skroz naljute na Fifu i Uefu, da ih vise ne gledamo..
BHNACIONALISTA
Treba prijaviti portale jer prenosi vjesti iz rusije koju je cijeli svijet osudio za agresiju
Alen23
A tebe I tvoje drzavu su 92 ****vali I gledali svi kako nas ubijaju ne seri Rusija je u europi ima najvise muslimana navece djamije u moskvi milion ljudi klanja bajram ajd nadji u minhenu hahahaha **** te europa u supak
BHNACIONALISTA
Ti si rusofil druže nezamjeram svako ima pravo da misli drugačije ali ja nezaboravljam da su po mom gradu i po mojim sugrađanima ruši 92 pucali iz snajpera,da su rusi silovali bosnjakine po Visegradu i da su rusi dolazili da pljačkaju,ubijaju i siluju po Bosni a to što tvrdis da imaju najvece dzamije to okaci mačku o rep ,draža mi je mala dzamija u Njemackoj jer u njoj su istinski vjernici nego ruske kako kažeš najvece .......
krems_krems12
Ove stvari ne treba uopste objavljivati. Jednostavno, sve vijesi koje dolaze iz agreskorske Rusije ne treba objavljivati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.