Žerić novi trener Kozare, sutra prozivka

Naslijedit će Jankovića

Žerić novi trener Kozare, sutra prozivka

Kozara iz Gradiške u narednu sezonu ulazi s novim trenerom.

Po završetku sezone ovaj prvoligaš iz Republike Srpske se rastao sa Igorom Jankovićem, a njega će i definitivno naslijediti 46-godišnji Nedžad Žerić.

U pitanju je nekada sjajni fudbaler Rudar Prijedora, a kasnije i trener, koji će na Gradskom stadionu u Gradišci sutra u 18:00 održati prozivku na kojoj bi se trebalo pojaviti i nekoliko novih imena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Kozari su uvjereni da su napravili dobar potez angažovanjem Žerića, a nakon što je Janković napustio kormilo, u opticaju su klupu crveno-bijelih još su bili Slobodan Starčević, Željko Vranješ...

Kroz trenersku karijeru Žerić je pored Rudar Prijedora još imao priliku voditi Podgrmeč i Jedinstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti