Žestok duel Younga i Di Marie, Argentinac je dobro prošao

Moglo je biti puno gore...

Žestok duel Younga i Di Marie, Argentinac je dobro prošao

Jedan od detalja koji je obilježio prvo poluvrijeme okršaja Manchester Uniteda i PSG-a u Ligi prvaka je duel Ashleyja Younga i Angela Di Marije.

Young je bio snažniji u duelu sa Argentincem, ali je malo i pretjerao pa je Di Mariju odbacio skroz do tribina gdje je nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda mogao zadobiti teže povrede.

Nakon ovog duela uslijedio je veliki pritisak fudbalera PSG-a na glavnog suca kako bi pokazao drugi žuti karton kapitenu Uniteda, ali od toga nije bilo ništa.

Pogledajte i sami cijeli događaj:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keydura69
a kad je građen ko stalak za infuziju, nedaj bože da je bio neko krupniji od Younga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi