Srećom, bez većih posljedica

Žestok sudar Mujdže i Clarka

Bosna i Hercegovina i Irska igraju tvrdu utakmicu u Zenici. Ulog je veliki, pa samim tim ni predstava obje reprezentacije na terenu nije previše lijepa.

Obje ekipe igraju pomalo rezervisano, ali utakmica nije gruba. Ipak, pred kraj prvog poluvremena, navijači na Bilinom polju su se zabrinuli za stanje Mensura Mujdže, koji je imao jedan nezgodan sudar sa Ciaranom Clarkom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Defanzivac Aston Ville je grubo startovao, a naš reprezentativac se ostao previjati na trevi. Srećom, nakon nekoliko trenutaka, Mujdža se podigao na noge i nastavio utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti