Žestok sukob Guardiole i Aguera nakon izlaska Argentinca iz igre
Guardiola i Aguero su razmijenili par oštrih riječi

Treneru Cityja se nije svidjelo ponašanje njegovog igrača

Žestok sukob Guardiole i Aguera nakon izlaska Argentinca iz igre

S. Pašalić

Manchester City je na Etihadu odigrao 2:2 protiv Tottenhama u 2. kolu engleske Premier lige.

Ekipa Pepa Guardiole je u dva navrata vodila, ali su gosti uspijevali da stignu do izjednačenja. U 92. minuti se činilo da će City slaviti nakon što je Gabriel Jesus postigao gol, ali je on na asistenciju VAR-a poništen.

Kun Aguero je bio strijelac drugog gola za Građane, a u 66. minuti je napustio igru kada ga je upravo Gabriel Jesus zamijenio.

Argentinac je pri izlasku iz igre došao u sukob sa Guardiolom te je između njih dvojice razmijenjeno nekolik oštrih riječi.

Engleski mediji pišu da je Španac bio navodno nezadovoljan zato što Aguero nije izašao na mjestu koje mu je bilo najbliže, nego je išao na drugi kraj terena. Na kraju utakmice su se Guardiola i Aguero ipak pozdravili i izgrlili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Merak1921
Sta se Aguero umislio, pseto pravo, ima da postujes trenera iako te na tribine posalje !
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi