Žestok sukob Torcide i Bad Blue Boysa

Stari rivali, novi obračun

Žestok sukob Torcide i Bad Blue Boysa

Nešto poslije 13 sati, kako javljaju pojedini hrvatski mediji, došlo je do velikog obračuna između Bad Blue Boysa i Torcide na autocesti Zagreb - Rijeka, u neposrednoj blizini tunela Sveti Marko.

"Policija je primila dojavu o sukobu na autocesti Rijeka - Zagreb u smjeru Zagreba. Policijsko postupanje je u toku i to je sve što vam za sada mogu reći", kazala je glasnogovornica Policijske uprave Karlovačke Senka Staroveški za Jutarnji list.

Prema informacijama do kojih je došao pomenuti mediji, u obračunu huligana učestvovalo je oko 100-tinjak pripadnika Torcide i duplo manje navijača Dinama. Povrijeđenih ima, ali koliko nije poznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.