15

Komentari (15)

Mirsad1705
Umjesto "nasjedanja na provokacije", treba tražiti načina da se u UEFA-ine institucije kandiduju i naši proslavljeni fudbaleri, koji bi svojim prisustvom spriječili ponavljanje ovakve sudijske krađe. Nisam navijač Sarajeva, niti bih ikada sebe mogao smatrati nekoga ko pripada "hordama zla", pa ni figurativno, ali ne trpim nepravdu i svim svojim srcem sam uz Sarajevo. Sa druge strane, neophodno je pod hitno iskoristiti sve pravne lijekove da se kradljivci kazne, a pošto su direktno uticali na rezultat, insistirati na ponavljanju meča!
Shik
Nemoguce je bilo doci do protivnickog gola.Sve je nemoguce svirao i prekidao. Pa tako i kad das go ponisti.Znaci oni presudili Sarajevu prije nego i stoje pocela utakmica.Kako je samo prijetio Ahmetovicu kada zeli kao kapiten damu skrene na paznju gresaka.
Hellas
Tražiti izbacivanje iz lige. Šta oni imaju kačiti svoje rezultate i pobjede na svom Facebook profilu.
Kladionicar_iz_mira
Ovo je samo u vasim napacenim ocima provokacija. Ljudi slave, kao sto bi svi radili. Cuj provokacija?!? I to zestoka?!?
Sadik82
Jel moguce da nosioc OBA puta mora gostovati i to na dva kraja Evrope u heftu dana?? I jos te pri tom povale sudije cisto onako ako nije ovo ostalo jeb*vanje u mozak bilo dovoljno.
LevoKrilo
U Zenici igramo vjerovatno? Nema veze, idemo po play off!!! Ovi čirilićari, jadovi ispadaju odmah sada, koga god da dobiju...
tbra
Ma daj kakve sudije sad...Ogromna je greska bila ponisten cist go ovo ostalo je ok bilo.
user1597849779
Sta pricas ti bolan trebo bit penal za nas a da ne pricam o padanju igraca dinama
tbra
Kakav penal uozbiljite se, gdje si ti vidio da je trebao biti penal? Nije bilo usporenog snimka. Kazem regularno sudjenje bilo osim tog gola koji je ponisten, a igraci sto su se valjali nije sudija kriv tome produzio je 4 minute i jos plus jednu radi valjanja.
crnehorde
Posto si pametan jel to jedan gol ponisten malo ili ?
tbra
Nije malo naravno, ogromna greska ali sve ostalo je korektno bilo
Quartararo20
A jesu se natovarili na kosti sta je ovo
ragge
Mamu im, da sudije nisu bile na njihovoj strani i poništili čist gol Sarajevu ispali bi lagano, ništa bolji nisu bili
nedoni46
Ko im hebe mater, proc trece u evropi pa njih pregazit na kosevu ko plitak potok.
nedoni46
Ja vidis to sam zaboravio, bilo gdje, samo van onog smetljarnika
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.