Žestoka tuča navijača Zemuna i policije

Prije današnje utakmice protiv Vojvodine

Žestoka tuča navijača Zemuna i policije

Navijači Zemuna pravili su danas velike nerede tokom gostovanja njihovog tima kod Vojvodine u okviru srbijanske Superlige. 

Prije početka utakmice kamere su zabilježe tuču navijača gostujuće ekipe sa policijom koja je bila zadužena za sigurnost meča.

Iako nije bilo mnogo navijača Zemuna u jednoj ulici u novosadskom naselju "Grbavica", oni se ipak nisu libili da napadnu mnogo brojnije policajce.

Prema riječima očevidaca, tri navijača su povrijeđena nakon tuče. Navijači Zemuna su kasnije pravili nerede i na samoj utakmici, iako za tim nisu imali veliki razlog jer je njihov tim slavio sa visokih 3:0.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi