Žestoke kritike za Modrića: "Želi više nego što može"

Realu ne ide, a hrvatski vezista se uklopio u sivilo

Žestoke kritike za Modrića: "Želi više nego što može"

S. Mlaćo

Real Madrid je sinoć poražen od Real Sociedada 2:0, a navijači su razočarani napustili Bernabeu. Nije u igri Reala bilo kreativnosti, izostala je i realizacija, pa je poraz onda bio neminovan.

Navijači su razočarani, a Real je sve dalje od prvog mjesta. Barcelona je sada pobjegla na deset bodova prednosti i čini se da će u Madridu veoma burno biti ove zime.

Na meti navijača, ali i medija svakako je najbolji igrač svijeta Luka Modrić. Od Modrića se mnogo očekuje, no očigledno da mu ne ide bez Ronalda koji je otišao u Juventus, a problem Kraljevima svakako prave i česte povrede koje kroje sastav Santiagu Solariju.

Modrić djeluje nemoćno, a španska Marca ga nije štedjela.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Luka želi više nego što može. Trudi se, to je neosporno, no daleko je to za nekog ko je osvojio Zlatnu loptu. Nije on bi blizu igrača od prošle sezone", jasne su bile kolege iz Španije.

Modrić je u LaLigi za Real ove sezone upisao 17 nastupa, te dodao dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Nije on osvojio zlatnu loptu što može donijet sam pobjedu timu kao Messi i Ronaldo nego je dobio zlatnu loptu što je jedini igrač igrao finale SP i LP koje je osvojio sa realom. A gledajući njegovu igru nije ništa bolji od Rakitića.
29 2
Mu'min Juventino FKS
Ma modric je istrosen ko ukrajinska kurva. Ne moze on jadnik da pomkane ko i perisic, sp ih unistilo
25 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi