Igrači Borca nezadovoljni odlukom pomoćnog sudije

Žestoki prigovori igrača Borca na račun pomoćnog sudije

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika prekinuli su neugodnu tradiciju utakmica protiv Borca iz Banja Luke, te nakon devet godina slavili pobjedu u Zenici. 

Jovo Kojić bio je junak večerašnje pobjede Zeničana na Bilinom polju, a zanimljivo da su nakon što je Čelik postigao gol gosti protestvovali kod glavnog sudije Irfana Peljte, zbog navodnog faula nad golmanom Borca.

Igrala se treća minuta sudijske nadoknade, kada je Borac postigao gol, Petar Ilić je pogodio, a pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika odmah je podigao zastavicu, signalizirajući ofsajd napadača gostujuće ekipe.

Istog trena skoro svi igrači Borca su otrčali prema Ibrišimbegoviću, kojeg su okružili i verbalno napali, a u nastavku vam donosimo video, kako je to izgledalo nakon poništenog gola Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.