11

Komentari (11)

Metropoljac
Može li se postići gol iz igre ikako?
casimiro
na stranu sve,penal cist..kako bi ga zatego u mostaru i sirokom nebi sekunde razmisljao!!!Polako polako...Vidjecete i sarajevu sudjenje u narednim kolima!!!!
ljoze01
Red je malo da klubovi nešto urade po ovom pitanju, ne može više ovako.
Rigel
Dokle vise??? jebem li vam umrle svima u savezu.
Chupy
Ako ovo nije penal, onda sta je?! Al sto je najgore, vidi se iz aviona. Sudija kriminalac.
Sport123
Ovo penala vidilo nijee skulirajte se
ljoze01
jel ti tesko lutko, i sam znas da je penal al si toliki pacenik da ne smijes priznat
Sport123
Momka udara lopta u rame i jos povlaci ruku unazad, znaci nema nikakve namjere da igra rukom a nije bila ni opasnost za gol.. to sto vi navijate za zelju ne znaci da je sve penal komentirajte realno a ne navijacki
panja13
TI SI ZALUTAO MOMAK AHAHAHAHAHA
Plavi orkestar
Da je Zeljin igrac igrao rukom kao ovaj svirno bi ga.Ovo više nije slucajno.Puno bodova smo izgubili nepravednim sudijskim odlukama.Inace mnogi klubovi su nezadovoljni sudjenjem i ako se stvari drasticno ne poprave klubovi ce morati iznaci nacin da se zaštite od ove kriminalne sudijske organizacije koju FS BiH toleriše vec godinama.
milivoje
Ko vrata,penal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.