"Zgadilo mi se što se Mbappe ponaša kao razmaženo derište"

Mladi napadač PSG-a ga razočarao

"Zgadilo mi se što se Mbappe ponaša kao razmaženo derište"

E. Čaušević

Francuska javnost već danima bruji o sukobu koji su imali Thomas Tuchel i Kylian Mbappe na meču između PSG-a i Montpelliera.

PSG je ovaj meč dobio s ubjedljivih 5:0, ali je sve palo u drugi plan nakon svađe Tuchela i Mbappea. Mladi napadač Parižana bio je bijesan nakon što je trener ovog tima odlučio da ga izvede iz igre sredinom drugog poluvremena.

Mbappe je dobacivao sve i svašta svom treneru koji ga je samo smirivao jer nije želio u javnosti da se raspravlja. Tuchel je čekao da se utakmica završi, a onda je u svlačionici održao Mbappeu predavanje pred cijelom ekipom.

Nakon svega oglasio se i nekadašnji francuski igrač Christophe Dugarry koji je žestoko kritikovao Mbappea zbog svog ponašanja prema Tuchelu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Zgadilo mi se ono što sam vidio na utakmici. Mislio sam da je nemoguće da se nešto tako desi. Razočarao sam se dok sam gledao Mbappea, koji je uvijek izgledao zrelije od ostalih igrača, kako se ponaša kao razmaženo derište. Pokazao je nepoštovanje prema treneru i saigrčima i sramotno je to što je uradio", rekao je Dugarry.

Top Komentari

BaboBih
Nije jedini, nabrojat ih mogu masu, Icardi, Rashford, Martial, dybala, pogba, neymar, Aubamayang, barcin Dembele itd itd sve razmazene pîckice koje briju noge i misle da su neki frajeri
2 0
Luck1946
Nije do igrača, problem je što su treneri pice. Igrači to vide i zloupotrebljavaju, a gazde klubova nisu ništa bolje rijetko koji će stati iza trenera jer se radi o njihovim parama. Feguson je u svojoj eri trenirao najveće zvijezde a je sjećam se da je imao sličnih problema razlog tome dao je u izjavi Beckham, gdje je naveo par situacija iz svlačionice sa poluvremena kod negativnog rezultata kad je stari bio u stanju da gađa igrače bilo kojim predmetom pa čak i da udari igrača ako to smatra ispravnim. Možda mu zato ronaldo i dan danas posvećuje svoje postove na društvenim mrežama. Poštovanje treba zaslužiti kako u životu tako i u svlačionici.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi