Zidane fotografijom na Instagramu "zapalio" englesku javnost

Šta radi u Londonu?

Zidane fotografijom na Instagramu "zapalio" englesku javnost

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Zinedine Zidane još uvijek je bez posla nakon što je na kraju prošle sezone iznenadio sve odlukom da napusti Real Madrid.

Zidane je sa kraljevskim klubom uradio ono što niko prije njega nije mogao jer je tri puta uzastopno osvojio Ligu prvaka. Međutim, na kraju prošle sezone šokirao je navijače ovog kluba kada je odlučio da napusti klupu Kraljeva i još uvijek je bez posla.

Francuski stručnjak je odmah rekao da neće žuriti s povratkom na trenersku klupu, ali da će dobro razmisliti ukoliko dođe primamljiva ponuda. Već nekoliko sedmica špekuliše se da bi Zidane mogao preuzeti Manchester United, a danas je i Zidane "rasplamsao" komentare.

Naime, Zidane je objavio sliku na Instagramu i otkrio da se trenutno nalazi u Londonu, a engleski mediji odmah su objavili da je stigao na pregovore s Unitedom. Na Old Traffordu više nemaju strpljenja s Joseom Mourinhom, a atmosfera u ekipi Crvenih đavola je zaista loša.

To je najbolje dokazao današnji trening na kojem su kamere zabilježile trenutak kada je Mourinho odbio da se rukuje s Paulom Pogbom. Nakon što su ispali iz kupa sve veće su priče da će Mourinho u narednom periodu sigurno napustiti klub i da se samo čeka da se United dogovori s Zidaneom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

London❤️📞😁😁

A post shared by zidane (@zidane) on

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Covjek je bio na FIFA dodjeli nagrada,ne kazem da nesto nema mozda i pregovara,al covjek je bez posla mozda je produzio boravak u Londonu nakon dodjele nagrada..
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi