4

Komentari (4)

Blokiran
E ebe njega zidan
Adnanos
Zeli da ide zato sto ga Zidane pusta da igra. Sam je rekao da ce igrati golf dok mu ne istekne ugovor (bar je tako pisalo na ovom portalu vise puta) a sada kad je poceo igrat zeli da ide negdje gdje ce manje igrat. Odavno nevjerujem nista sta se pise. Ali eto citam ali mi je to isto kad sam kao dijete citao bajke ili kada gledas Avangers - znas da su to fikcije ali opet gledas ili citas.
gumenakita
Isao bi on negdje drugo ali je problem sto ga niko nece.
ArminA
Samo disciplina i nista drugo . Nema tu kluba u kojima igraci rade sta hoce .ManU igraci imaju svu slobodu pa ih nema nigdje . Red ,rad i disciplina !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti