Zidane je sada baš pretjerao, Gareth Bale zatražio odlazak iz Real Madrida

Dosta mu je

Zidane je sada baš pretjerao, Gareth Bale zatražio odlazak iz Real Madrida

E. Čaušević

Gareth Bale je ovog ljeta prema pisanju španskih medija bio na izlaznim vratima Real Madrida, ali je na kraju ostao u klubu.

Mnogi su vjerovali da će Bale napustiti klub nakon što je Zinedine Zidane izjavio da ne računa na njega, ali se to nije desilo. Na iznenađenje mnogih Velšanin je ostao u Realu i dobio je prostora za igru više nego inače.

Međutim, odnos Balea i Zidana ponovo se zaoštrio prije sedam dana kada je francuski stručnjak odlučio da Velšanin neće konkurisati za utakmicu protiv Club Bruggea.

Zidane je izjavio da je Bale lakše povrijeđen, ali to nije bila istina i navodno je kažnjavao Velšanina jer je zakasnio na okupljanje ekipe pred utakmicu.

Madridski AS danas je posvetio svoju naslovnicu pod nazivom "Dosta je" Baleu koji je itekako razočaran ponašanjem Zidanea prema njemu. Navodno, na meč je zakasnio svega četiri minute, a trener Reala mu je odmah poručio da neće igrati.

Baleu nije bilo jasno zašto je izbačen iz prvog tima i bio je bijesan na Zidanea, te je tražio razgovor s Florentinom Perezom i navodno želi da napusti klub u januaru. Iako je za vikend igrao protiv Granade jasno se moglo vidjeti da nešto baš i ne štima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Velšanin je na izlaznim vratima kraljevskog kluba bio već nekoliko puta, ali čini se da je ovaj put i on shvatio da je vrijeme da spakuje kofere. Da li će Zidane uspjeti izgladiti odnose ponovo s Baleom ostaje da se vidi.

 AS reports that Gareth Bale wants to leave Real Madrid

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Zeli da ide zato sto ga Zidane pusta da igra. Sam je rekao da ce igrati golf dok mu ne istekne ugovor (bar je tako pisalo na ovom portalu vise puta) a sada kad je poceo igrat zeli da ide negdje gdje ce manje igrat. Odavno nevjerujem nista sta se pise. Ali eto citam ali mi je to isto kad sam kao dijete citao bajke ili kada gledas Avangers - znas da su to fikcije ali opet gledas ili citas.
3 1
ArminA
Samo disciplina i nista drugo . Nema tu kluba u kojima igraci rade sta hoce .ManU igraci imaju svu slobodu pa ih nema nigdje . Red ,rad i disciplina !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi